BIRTHDAY WISHES // TOP 3 ON A BUDGET

NEW IN: PUMA SUEDE CABERNET SNEAKERSGod mandag allesammen!

Nu afslører jeg endelig, hvilke sneakers jeg endte med at købe. Det var et svært valg, for jeg er mindst lige så vild med dem fra Nike, men da det er en sko, som ikke kan strammes ind, fordi den ikke har snørrebånd, følte jeg ikke, at den sad ordentligt på min fod, desværre…
Så jeg besluttede mig for, at skoene fra Puma ville være det rette valg! De var udsolgt i samtlige sneakers-forretninger, så det var ikke helt nemt at få fat i skoene, og efter en del online research kunne jeg se, at Boozt.com havde dem på lager i min størrelse, så det var jo fantastisk. Jeg kan dog se nu, at de ikke har dem længere, så det er noget af en populær sko må man sige.
Jeg er kæmpe fan af farven bordeaux, og jeg synes simpelthen, det er de lækreste sneakers, jeg længe har set. Jeg glæder mig meget til at lufte dem i det flotte forårsvejr! 🙂

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

BIRTHDAY WISHES // TOP 3 ON A BUDGET