3 NEW MAKE-UP BUYS

6 NEWS FROM GANNI

ganni-news16

God aften til alle jer, der læser med 🙂

Jeg følte lige overskud her til aften, så der kommer sørme et spontant indlæg til jer. Jeg har i et godt stykke tid haft et godt øje til mærket Ganni, og jeg er faktisk på en uendelig jagt efter deres populære Murphy t-shirts. De fik dem ellers på lager igen for et par uger siden, men jeg var for langsom til at bestille og efter et døgn var t-shirtsene allerede udsolgt igen; kæmpe øv. Hvis nogen af jer ved, hvor jeg kan få fat i den lækre t-shirt (med appelsinen eller kirsebærene), må I meget gerne skrive til mig, for jeg er pretty desperate efter sådan en t-shirt!

Her i indlægget har jeg samlet mine 6 favoritter blandt deres ‘Nyheder’. Jeg er vild med designet med de røde blomster, både kjolen og bomber jakken falder lige i min smag. Og de 4 meget forskellige overdele er også virkelig flotte på hver deres måde; de er meget forskellige stilmæssigt, men jeg kunne sagtens se mig selv i alle styles. Jeg har måske en lidt bred smag; jeg er både til det feminine, enkle, rå og mønstrede.

Jeg ejer ikke noget fra Ganni endnu, fordi det desværre ikke er det mest budgetvenlige mærke, men jeg tror snart, jeg bliver nødt til at investere i noget, for ihh hvor har de altså smukt tøj!

I må ha’ en fortsat god torsdag aften! x

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

3 NEW MAKE-UP BUYS