LIFE WITHOUT GLUTEN, LACTOSE, SOYA AND COFFEE

PHOTOGRAPHY EXPERIMENTATION

Hej med jer!

I tirsdags havde min ven og jeg godt gang i mit kamera, og et par stykker af billederne kan I se her på bloggen. Som I kan se, var det mest mig, der stod model, men det var nu meget sjovt, selvom jeg nok foretrækker at stå bag ved kameraet. Jeg elsker at fotografere, og jeg overvejer kraftigt at investere i et Olympus PEN kamera i næste måned, så jeg kan tage billeder, der er endnu bedre.
Men her er i hvert fald nogle af de billeder, som min ven fik taget, og jeg synes, at der er flere af dem, der er gode/specielle. Hvad synes I? 😀
Jeg er især vild med det billede, hvor jeg har armene op over hovedet; det må være noget med det lange, mørke hår, der går godt sammen med den hvide dør og min sort/hvide shirt.

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5 foto6 foto7 foto8

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

LIFE WITHOUT GLUTEN, LACTOSE, SOYA AND COFFEE