WEDDING IN ISTANBUL

LET’S EAT // FOOD EXPERIENCES IN BARCELONA

foodbarcelona foodbarcelonamad

God fredag derude!

Her kommer et part 2 indlæg med billeder fra min rejse til Barcelona: denne gang udelukkende madbilleder! Et sangriabillede har så lige sneget sig ind i collagen, men det er vel ikke så mærkeligt, når feriedestinationen er Barcelona;)
Noget af det bedste fra min tur til den skønne by, var uden tvivl de mange madoplevelser. For oven kan I se nogle af dem, og på 3 dage fik vi virkelig spist en masse lækkert. Der blev ikke ligefrem sparet på pengene, så vi fik prøvet en masse forskelligt, som vi nok ikke kommer til at få herhjemme. Lakseretten og de små rispapir-rolls fik jeg på en flot café/restaurant, som hedder Carpe Diem. Den ligger lige ved stranden, så man har det smukke hav som udsigt. Stedet kan virkelig anbefales, både pga. maden og serveringen, men rent æstetisk er stedet også seværdigt. Vi sad og spiste udenfor, men vi opdagede, at det inden for er indrettet lidt som en form for harem, og der var et mellemøstligt vibe over stedet. Jeg forestiller mig, at der om aftenen bliver fyldt op med mavedansere og vandpiber – det ville i hvert fald passe godt ind i de haremlignende omgivelser. Det kan absolut betale sig at spise de lidt finere steder i Barcelona, for ikke nok med at man virkelig lækker mad (gjorde vi i hvert fald), så får man det også til en pris, som man ikke kan få fin restaurantmad for herhjemme. Så det er da bare med at nyde det, mens man er på ferie; alt er jo nærmest billigere i udlandet.

Men nok om mad og ferie. I mit sidste indlæg skrev jeg, at jeg ville komme med updates, og her kommer én: Jeg skal på mandag starte i praktik, woohoo! Det er gået ret hurtigt med at få det på plads, så det er rart. Jeg kontaktede selv virksomheden for at høre, om de kunne bruge mig, og det kunne de. Stedet hedder BOMA Fashion i Århus, og jeg kan få lov til at arbejde med alt det, jeg har lyst til: sociale medier, kommunikation, eventafvikling er områder, som jeg vil fordybe mig i, og jeg glæder mig til at komme i gang med det hele. Jeg brænder for at kombinere disse områder med min passion for mode, så derfor er BOMA Fashion et meget relevant sted for mig, og jeg håber, at jeg bliver glad for at være der…

I må have en skøn weekend! Vi blogges ved.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

WEDDING IN ISTANBUL