LET'S EAT // FOOD EXPERIENCES IN BARCELONA

UNIQUE DESIGNS WITH AFRICAN INSPIRATION // BOMA FASHION

bomafashion

Hej med jer!

I mit sidste indlæg skrev jeg lidt omkring min praktik, og i dette indlæg får I mere at vide om det. Som I kan se, er jeg også blevet model, haha. I mandags startede jeg min praktik hos Boma Fashion i Århus, og her skal jeg primært arbejde med kommunikation på sociale medier (Facebook og Instagram). Jeg tager billeder, skriver tekster, og ja, så har jeg stået lidt model, for at få taget nogle billeder, hvor man også kan se, hvordan tøjet egentlig sidder på kroppen. På lørdag skal jeg også prøve at stå i butik og betjene kunder, det bliver lidt spændende at prøve af. Designeren bag Boma Fashion hedder Helen, og hun er fra Tanzania. Hun designer moderne tøj med inspiration fra Afrika, og alle designs er unikke; der er få antal af hver design, så hvis man gerne vil skille sig ud og have noget tøj, som ingen (eller få) har, så er Boma Fashion et godt sted at shoppe. Der er noget for enhver smag, og piger/kvinder i alle aldre kan bære tøjet. Sko, smykker, tasker og meget andet kan man i øvrigt også shoppe. Det er en lille og super hyggelig butik, så hvis I bor i Århus, så synes jeg klart, at I skal kigge forbi. I løbet af oktober kommer der også et åbent hus-event, men det skal jeg nok skrive mere om, når jeg ved mere om det.

Hvis I gerne vil vide mere om butikken (og se hvad jeg arbejder med), så kan I like Boma Fashions Facebookside her: Boma Fashion
Og følg gerne Instagramsiden her: Boma Fashion Instagram

Vi blogges ved! 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

LET'S EAT // FOOD EXPERIENCES IN BARCELONA