ASOS SALE // BLACK FAVOURITES

CHOKER DETAIL

choker halsbånd-kjole

Som de fleste af jer nok har bemærket, så er halsbåndet tilbage. Eller, de har jo været tilbage i et stykke tid, men nu er de for alvor tilbage! Det er ikke længere nok med de separate halsbånd, nu findes halsbåndsdetaljen nemlig også på toppe og kjoler. Og jeg må sige, at jeg er helt vild med denne mode! Jeg synes, at det er kikset at gå med de originale 90’er “Spice Girls”-halsbånd, men jeg er virkelig vild med de halsbånd, som har fået et moderne look, og det er en smuk detalje at tilføje en kjole. Jeg har fundet et par halsbåndslooks på ASOS, som jeg ret godt kan li’; hvis man kan bære det, kan det se virkelig fint og elegant ud, synes jeg.
Kjolen i midten har jeg faktisk købt, og jeg havde den på til et bryllup i weekenden. Jeg er simpelthen så glad for den, og kjolen fik også komplimenter af brylluppets gæster. Jeg fik desværre ikke taget outfit-billeder, men jeg har lagt et enkelt billede op på min instagram, hvor man kan se kjolen på mig, og I kan se billedet her nederst i indlægget.
Hvad synes I om halsbåndsmoden og er det en mode, I følger? 🙂

https://www.instagram.com/p/BLn0TRLj1OQ/?taken-by=duygz01

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

ASOS SALE // BLACK FAVOURITES