PHOTOSHOOT WITH BOMA FASHION

ELLE & DIG // AARHUS

beautepacificue cocktail-elle&dig comwellaarhus elle&dig-velour-zalando elle-outfit-posy-blomster ellos-home ghd-hair-elle

Rigtig god mandag til alle jer, der læser med! 🙂

Igår var jeg til et 6-timers arrangement på Comwell Hotel i Aarhus. Arrangementet hedder “Elle & Dig”, og det er magasinet Elle, som står bag det. Jeg var også afsted sidste år, og jeg var virkelig glad for at være en del af sådan en hyggelig dag med masser af inspiration, så derfor ville jeg selvfølgelig gerne afsted igen i år.
Dagen bestod af forskellige foredrag om mode, skønhed, hårstyling, cocktails og sundhed, derudover var der tid til shopping i de mange stande, og så var der lækker frokost samt dessert. Ved Beauté Pacifiques stand kunne man få lavet en hudanalyse og derefter få anbefalet produkter til ens hud; det var superfint at prøve, og jeg er ikke i tvivl om, at jeg skal købe nogle af deres produkter på et tidspunkt. Jeg fik et vigtigt tip med, som jeg vil give videre: Husk at kigge efter A vitamin næste gang I shopper dagcreme! Det er åbenbart en meget vigtig ingrediens i forhold til dybdegående pleje af huden.
Men hvad fik jeg så shoppet? Jeg fik købt Pernille Teisbæks nye bog “Dress Scandinavian”, som jeg glæder mig meget til at læse, og så fik jeg købt en shampoo fra Purely Professional, som er et mærke, der fås på Apoteket. Der var rabatter på alt i shopping-områderne, så det var jo ret lækkert!
Det bliver en meget lang stil, hvis jeg skal skrive om alt fra denne Elle-dag, men jeg vil i hvert fald slutte af med at sige, at arrangementet var pengene værd, og det var simpelthen den hyggeligste søndag, jeg længe har haft. Uh og når ja! Vi fik selvfølgelig også en fantastisk goodiebag til aller sidst. Den bestod bl.a. af en læbestift fra MAC, hårspray fra ghd, Elle magasin, hårprodukter fra Purely Professional, dagcreme fra Beauté Pacifique, en parfumeprøve fra Zarkoperfume (Pink Molecyle er seriøst én af de bedste dufte nogensinde, prøv lige at dufte til den næste gang du skal ud at kigge på parfumer!) og lidt andet godt.

Jeg håber, at I kan lide billederne, og at jeg har fristet jer til at tage med til Elle&Dig næste år 😉 På instagram har jeg lagt lidt flere billeder op så tjek dem evt. ud her: www.instagram.com/duygz01

Vi blogges ved!

 

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

PHOTOSHOOT WITH BOMA FASHION