NEW IN: PILGRIM HOOPS

CHRISTMAS GIVEAWAY

giveaway-makeup

Hej og rigtig god søndag til alle!

Som overskriften jo afslører, så er det tid til en lille jule-giveaway her på bloggen. Det er faktisk bloggens første giveaway, og den er sponsoreret af MIG 🙂 Jeg har længe haft lyst til at forkæle jer læsere, og nu er det endelig blevet tid. I kan vinde lækkert make-up/neglelak fra L’oréal, og hvem kan ikke altid bruge nyt make-up & neglelak!? Præmien består af en sort eyeliner, to forskellige top coats (guld og konfetti) og to forskellige øjenskygger (smokey eye palette og en bronze øjenskygge). Perfekt til at skabe et smukt jule- eller nytårslook.
For at vinde denne giveaway skal I kun gøre 2 ting:

  • Like bloggens Facebookside HER
  • Skriv en kommentar til dette indlæg – og husk at skrive din e-mail, så jeg kan kontakte dig, hvis du bliver den heldige vinder

Jeg trækker en vinder d. 21. december, og vinderen vil blive offentliggjort her på bloggen!

Held og lykke til alle 🙂

19 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

NEW IN: PILGRIM HOOPS