AARHUS2017 // FLASKEPOST TIL FREMTIDEN

NATURAL FACE & BODY CARE // MELLISA

Køb her: Mellisa multivitamin bodyshampoo // Mellisa multivitamin serum

Rigtig god tirsdag til alle!

I dag skal det handle om økologiske produkter til ansigt og krop. Som nogen af jer måske har fanget, så går jeg ret meget op i, at de produkter der kommer i kontakt med min hud, er økologiske uden en masse unødige kemikalier i. Jeg kan godt lide tanken om, at det er ‘rene’ produkter, der trænger ind i min hud. Mellisa, som bl.a. forhandles i Matas, laver virkelig mange produkter til ansigt og krop, og ikke nok med at deres produkter er økologiske, så er de også budgetvenlige! Den kombination ser man ikke tit. Lige i øjeblikket bruger jeg deres multivitamin serum under min dagcreme og deres multivitamin bodyshampoo i badet. Jeg er super tilfreds med begge produkter, og især serummen kan anbefales. Jeg har virkelig tør hud her om vinteren, og så plejer det ikke at være nok bare at nøjes med dagcreme, så derfor har jeg købt denne serum for at se, om min hud kunne blive ordentligt fugtet OG holde på fugten i løbet af dagen, og det kunne den! Det er i høj grad et must at have en serum i vintermånederne; huden elsker ekstra pleje i de kolde måneder.
Hvis man gerne vil prøve nye produkter billige penge, der er økologiske og fyldt med vitaminer og antioxidanter, der nærer, fugter, opfrisker og plejer huden, så er det mærket Mellisa, man skal gå efter. Bare en anbefaling herfra 🙂 Er der andre derude, som er vilde med Mellisa hudpleje?

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

AARHUS2017 // FLASKEPOST TIL FREMTIDEN