NATURAL FACE & BODY CARE // MELLISA

NEW IN: GOLD BRACELET // & OTHER STORIES

SONY DSC

Rigtig god søndag allesammen!

Som ovenstående billede måske afslører, så har jeg prøvet at lege lidt med mit kameras funktioner, og det resulterede i dette grynede billede, så det var ikke ligefrem en succes… Måske jeg skulle overveje et foto-kursus 😀
Men noget andet som billedet afslører er, at jeg har fået shoppet i & Other Stories. Endelig! Jeg er vild med den butik, men plejer altid at gå tomhændet derfra, fordi der er et overvældende udvalg af smukke ting. Det er svært at beslutte sig for, hvad man skal have med hjem, og når jeg ikke kan beslutte mig, plejer jeg oftest bare at lade være med at købe noget. Jeg fik faktisk købt mere end dette armbånd, men mine to andre køb kan I få lov til at se i kommende indlæg.
Jeg er glad for både guld og sølv, men sølv er nu den største favorit hos mig. Men da jeg så og prøvede dette guld armbånd, blev jeg sikker på, at jeg skulle have det. Jeg ejer ikke et eneste armbånd i guld, så det var vist på tide, at jeg fik mig et. Jeg glæder mig til at pifte mine sorte outfits op med det!
Jeg kunne ikke finde armbåndet på & Other Stories’ hjemmeside, men de har virkelig, virkelig mange andre smukke armbånd, så I kan tage et kig og blive fristet på dette link, hvis I har lyst 😉  http://www.stories.com/dk/Jewellery/Bracelets

Vi blogges ved!

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

NATURAL FACE & BODY CARE // MELLISA