FOCUS ON: SPECIAL SLEEVES

PRETTY IN PINK

pink-style-fashion

Rigtig god onsdag her fra bloggen!

Dagens indlæg handler om lækre, pink items. Som flere af jer sikkert allerede ved, så kommer pink i alle sine nuancer til at være it-farven i år, så derfor har jeg lavet en fin collage med (p)in(k)spiration til jer 😉 Og så er det da også et relevant indlæg i forbindelse med Valentinsdag, som der er under en uge til.
Jeg har aldrig selv være kæmpe fan af farven pink; jeg foretrækker pink i små doser, dvs. pink læber, pink negle, men et pink outfit har jeg aldrig vovet mig ud i, og det kommer jeg sikkert heller ikke til. Jeg kan faktisk godt lide at have farven pink i hjemmet, så mit hjem har et feminint, piget udtryk, men når det kommer til tøjstil, er det ikke den pigede stil, jeg normalt går efter, og desuden så synes jeg ikke, at farven klæder mig. Det kender I vel godt, det der med at nogen farver klæder én bedre end andre, og pink nuancer klæder altså bare lyshårede piger bedst – synes jeg 🙂
Men jeg har formået at finde nogle ret lækre pink items til jer, som jeg håber, kan inspirere jer, når I skal ud at vinter- og forårsshoppe. Jeg er selv ret vild med de to (strik)trøjer (fra Custommade og New Look), og dem kunne jeg faktisk godt finde på at prøve… Så pink kan åbenbart godt lokke mig lidt i nogen tilfælde.

Hvad synes I om Pink-tendensen? Glæder I jer til, at den for alvor ankommer til foråret? 🙂

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

FOCUS ON: SPECIAL SLEEVES