BACK FROM BUDAPEST WITH PICTURES

3 PINK FAVOURITES

SONY DSC

Hej piger.

Som jeg lovede på bloggens instagram (@metowefashion.dk) igår, så kommer her et indlæg med tre af mine hverdagsfavoritter i lyserøde nuancer. Jeg elsker at forkæle min hud med lækre produkter, og netop disse tre produkter gør meget for min selvforkælelse.

1. My Moments by Matas – Mindful deluxe body oil:
I vintermånederne foretrækker jeg olie frem for creme til min hud, da jeg har meget, meget tør hud, og denne olie har min krop være super glad for! Det er en naturlig olie, som har en mild duft, og den trænger godt ind i huden. Den kan bestemt anbefales – også selvom det ikke er vinter mere.

2.Viktor & Rolf – Flowerbomb parfume:
Det her er én af mine yndlings parfumer, og det har den været i en del år efterhånden. Generelt går jeg ikke så tit med parfume, fordi jeg er lidt irriterende-naturlig 😉 Men når jeg skal ud om aftenen, er jeg glad for et sprøjt eller to, og jeg har faktisk også fået komplimenter for min duft, når jeg har haft den på.

3. Ole Henriksen – African red tea exfoliating lip salvation:
Ligesom min hud har min læber også problemer med tørhed. Mine læber er faktisk værst, for der er absolut intet, som har formået at gennemfugte dem indtil nu, og jeg har efterhånden prøvet det meste. Men det jeg godt kan lide ved denne lip salvation fra Ole Henriksen er, at det er en læbe-peeling. Den fugter ikke bare, den peeler også læberne, og det fungerer ret godt for mine ru læber. Kornene er så bittesmå, at man ikke kan se dem på læberne, så det er ikke en peeling, man skal fjerne med vat eller noget i den stil. Man skal bare lade den sidde på læberne. Hvis man har tørre, ru læber er den i hvert fald værd at tjekke ud.

Det var mine tre lyserøde hverdagsfavoritter! Har I også nogle favorit-selvforkælelsesprodukter? 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

BACK FROM BUDAPEST WITH PICTURES