IT'S SUNDAY, SAY NAMASTE

BATHROOM ESSENTIALS FROM BUDAPEST

badeværelse

Rigtig god forårsdag!
Så er det vist for alvor blevet forår; jeg har i hvert fald smidt vinterjakken i dag og fundet min bomberjakke frem, så nu er det officielt forår for mig 😉 Forhåbentlig varer det ved, men man ved jo aldrig med det danske vejr, så det er altid en god idé at have lave forventninger…
Som I ved, har jeg for nyligt været i Budapest (ellers kan I læse mere om min tur + se flotte billeder HER) , og selvfølgelig fik jeg shoppet lidt. Jeg fik bl.a. købt dette fine sæt til badeværelset. Jeg var slet ikke i tvivl om, at jeg skulle have det med mig hjem. Jeg har ikke sæt et lignende set herhjemme, og jeg er en sucker for specielle, originale sager. Det er jo genialt med et mini badekar til sæben, det er virkelig nuttet, synes jeg. Og så er jeg virkelig glad for lavendel, så det er bare en ekstra bonus. Jeg går generelt efter unikke fund, når jeg er ude at rejse, og jeg har fundet mig lidt i Budapest. Jeg fik også købt en lille lilla lædertaske, som bare skriger FORÅR, og jeg glæder mig til at vise jer den her på bloggen.
Til sidst vil jeg spørge, om der er flere af jer, der læser med, som har Instagram? Udover min private Instagram (@duygz01) så har min blog også en ret ny Instagram (@metowefashion.dk), og det kunne være hyggeligt, hvis vi kunne følge hinanden. Jeg opdaterer nemlig min Instagram oftere end jeg opdaterer min blog, og det er spændende at følge lidt med i andres hverdag; så hvis du er enig, så kig gerne forbi på Instagram.
Ha’ en skøn aften og vi blogges ved 🙂

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

IT'S SUNDAY, SAY NAMASTE