COOL RAINWEAR

SPRING FEET // TOPSHOP STYLE

sko-forår-sommer

Køb her: 1 // Jemima sko 2 // Daisy sko 3 // Diva sko 4 // Raffle sko 5 // Air sko

Hej fra bloggen!

Har I set de nye, smukke sko fra Topshop? Hvis nej, så kan I her se fem af mine favoritter; jeg er virkelig faldet for farverne og detaljerne, og jeg er sikker på, at Topshop har noget for enhver smag. Jeg kunne især godt tænke mig par nummer 1; de har den perfekte hæl (til én som mig, der ikke er god til at gå i høje hæle) og så er jeg vild med ballerina-effekten, som de sorte bånd tilfører skoene. Det er nogle ret populære sko, og derfor er de selvfølgelig udsolgt i min størrelse… Men det kan da være, at de kommer på lager igen, jeg krydser i hvert fald fingre!
Par nummer 2 har en meget speciel hæl (speciel på den gode måde), som man ikke kan undgå at bemærke, par nummer 3 har et flot mønster med nogle fine sten på, og igen er det nogle sko, som er bemærkelsesværdige og unikke. Det er jeg stor fan af. Par nummer 4 har også en ret fin hæl, som er gennemsigtig, og den detalje gør en ellers forholdsvis normal sko til en sko, der skiller sig ud. Og den farve er da også ret lækker og sommeragtig! Par nummer 5 skiller sig som sådan ikke så meget ud, men den har alligevel en detalje, som man ikke så tit ser på den type sko; her snakker jeg om den tynde rem ved anklen.
Som I nok kan høre, så er jeg meget begejstret for Topshops udvalg af sko til forår og sommer; det må nok være de fineste sko, jeg længe har set. Jeg synes tit, at vi ser det samme og det samme sæson efter sæson, og det går hen og bliver lidt for kedeligt… Men Topshop har heldigvis formået at pifte det hele lidt op med farver og detaljer, så nu kan vores fødder få et friskt pust, når de skal luftes i det gode vejr! 🙂

Hvad synes I om skoene, og har I et favoritpar?

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

COOL RAINWEAR