HAPPY EASTER // OUTFIT OF THE DAY

NEW IN: LITTLE LEATHER SPRING BAG

taske-forår-lilla

God weekend herfra!

Godt nok skriver jeg “new in” i overskriften, men tasken her er nu ikke helt ny længere; jeg købte den for en måneds tid siden i Budapest på det kendte marked, der hedder Central Market Hall. De har et hav af spændende sager, og jeg faldt bl.a. for denne lækre, lille lædertaske i lilla. Man kunne få den i flere forskellige farver, men den i lilla var den første, der fangede min opmærksomhed, så derfor faldt valget på den. Man har jo i forvejen så mange tasker i sort og grå, så derfor ville jeg helst have en ny taske i en frisk farve, der passer til foråret. Den kostede ikke mere end 200 kr., det synes jeg er en ret god pris for en taske i ægte læder. Jeg har en svaghed for specielle items, som kun fås i få eksemplarer, så man har mulighed for at skille sig ud, og denne taske har bestemt noget specielt over sig. Jeg glæder mig til at flashe den forårslækre taske i det fine vejr!

Kan I li’ min nye taske? 🙂

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

HAPPY EASTER // OUTFIT OF THE DAY