RED SNEAKS, RIPPED JEANS // OUTFIT OF THE DAY

MADS NØRGAARD BRINGS BACK SUMMER

madsnørgaard-sommer-mode-tøj

Shop Mads Nørgaard nyheder her: Mads Nørgaard new arrivals

Har I set Mads Nørgaards seneste kollektion for kvinder? Hvis ja, så håber jeg, at I er mindst lige så begejstret for den som jeg er og hvis nej, så kan I få et glimt af kollektionen i min collage, hvor jeg har samlet nogle af mine favoritter. Jeg har aldrig været kæmpestor fan af Mads Nørgaards populære striber, men nu hvor han gentænker trenden, er jeg blevet fanget af den, og den går lige i hjertet på mig. Striber er også én af de trends, der aldrig går af mode, og de fleste har nok et eller andet med striber i sit klædeskab; det er en basic, safe item, som du kan hive frem de dage, hvor du har tøjkrise. Jeg går selv sjældent i noget stribet, men nu hvor Mads Nørgaards nye kollektion er landet, får jeg lyst til kun at gå med striber! Jeg er vild med, at han med denne kollektion fornyer sig selv med de både farverige og bredere striber. Og så er jeg altså også ret glad for den gule farve, som går igen i mange af hans nye styles… OG er gul og lyserød ikke også bare et ret godt match?! Det synes jeg i hvert fald. Kjole nr. 2 i collagen prøvede jeg i Magasin for et stykke tid siden, og den er virkelig superfin. Den kunne jeg godt finde på at forkæle mig selv med.
Hvis man skulle være i tvivl, så er jeg ret glad for, at Mads Nørgaard har valgt at modernisere de klassiske striber – det kan kun være godt med gentænkning og fornyelse engang imellem. Så mangler det bare at blive sommer, så man kan vise lidt gylden hud frem i de flotte farver og striber!

Hvad synes I om Mads Nørgaards seneste kollektion? Og er I generelt glad for striber eller ej?

Ha’ en fortsat skøn mandag – vi blogges ved! 🙂

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

RED SNEAKS, RIPPED JEANS // OUTFIT OF THE DAY