BIRTHDAY WISHES // 28

VACATION TIME // MUST-HAVES

rejse-musthaves

Kjole: Storm og Marie // Parfume: Clean Lovegrass // Solcreme: Rudolph Care // Sandaler: Billi Bi // Kamera: Olympus // Solbriller: Ray-ban // Kuffert: Epic Airwave

God søndag og god mors dag til alle skønne mødre derude!

Som jeg nævnte i mit sidste indlæg, så er jeg ude at rejse på min fødselsdag (som er på onsdag), og i den anledning har jeg samlet nogle af mine must-haves til rejsen. Jeg skal til Tyrkiet (Istanbul som de fleste af jer nok kender, samt Kütahya som er en lille by i det vestlige Tyrkiet) i 2 uger: her skal jeg besøge familie og ellers nyde det gode vejr, shoppe, spise god mad og få læst nogle bøger. Jeg kommer ikke til at opdatere bloggen i de 2 uger, men jeg vil selvfølgelig holde gang i min Instagram, de dage jeg har internet. Men tilbage til mine must-haves: Et par sandaler, solbriller og en kjole (eller flere) er selvfølgelig et must at have med, når man skal til et varmt land; det kommer nok ikke som en overraskelse. Derudover er jeg totalt solforskrækket, så en solcreme er også ret vigtig for mig – jeg er én af dem, som frygter at få hud- eller modermærkekræft bare efter at have været ude i solen en time uden solcreme på,  så ja, masser af solcreme og absolut ingen solbrun kulør til mig, haha. Cleans nye Lovegrass parfume er min nye yndlings forårs- og sommerduft, så den skal også med mig i kufferten. Sidst men ikke mindst er mit kamera efterhånden blevet min faste følgesvend, når jeg skal ud at rejse eller bare på tur i naturen. Jeg elsker at tage billeder, både af natur og smukke ting, men også øjebliksbilleder af familie og venner, som man kan gemme som minder.
Lige nu er jeg i gang med at pakke min lækre, pink kuffert, som jeg i øvrigt fik i tidlig fødselsdagsgave af mine forældre, og som altid hader jeg at gøre det… Men det skal jo gøres, der er ingen vej udenom.
I må nyde resten af maj måned, og vi blogges selvfølgelig ved, når jeg er hjemme igen! 🙂

// PS. I juni planlægger jeg bloggens næste giveaway, som kommer til at finde sted på bloggens Instagram: metowefashion.dk. Nu hvor jeg skal ud at rejse, tænker jeg, at jeg vil prøve at finde et unikt smykke til jer fra Istanbul, hvordan lyder det? Jeg skal nok finde på en god gave, og glæder mig til at forkæle én af jer søde læsere.

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

BIRTHDAY WISHES // 28