VACATION TIME // MUST-HAVES

BACK FROM TURKEY // WITH PICTURES

Rigtig god søndag!

Så er jeg endelig tilbage på bloggen efter en 15 dages rejse til Tyrkiet; det har været skønt at komme lidt væk og se familie, jeg ikke ser så ofte, og så er det bare altid en god oplevelse at komme til Istanbul. Det er klart én af mine yndlings byer, og jeg vil anbefale alle at opleve denne fantastiske by med masser at byde på mindst én gang i livet. På grund af flere terrorangreb i byen kommer der ikke nær så mange turister som før i tiden, og det synes jeg, er enormt ærgerligt – da jeg var i Istanbul sidste år, kunne jeg også selv mærke, at jeg ikke følte mig tryg, men i år har jeg heldigvis ikke været mærket af utryghed og frygt. Jeg vil ikke lade terror holde mig fra at besøge én af mine yndlings byer og mine forældes hjemland.
Jeg har ikke fået taget så mange billeder, som jeg ville, på min tur, men få billeder er vel bedre end ingenting, ikke? Jeg håber, I kan li’ dem. Jeg er specielt vild med billedet af Den Blå Moské, hvor der kommer en fugl flyvende på venstre side. Istanbul er selvfølgelig meget mere end moskéer, men nu boede vi i Sultanahmet-området, hvor det er de to meget kendte moskéer, der er i centrum: Den Blå Moské og Hagia Sophia (der blev bygget som kirke, men senere indviet som moské), så derfor blev det naturligvis mest til billeder af moskéer fra forskellige vinkler på forskellige tidspunkter af dagen 😀 Jeg havde alt i alt en skøn tur til Tyrkiet – det eneste negative var vejret; det regnede og blæste alle dage undtagen én, suk… Og så måtte rejsen godt have varet en smule længere.
Jeg fik også shoppet et par lækre ting, mens jeg var der, og jeg glæder mig til at vise jer det på bloggen snarest – og så kommer der også en giveaway i løbet af en uges tid!

Har nogen af jer været i Istanbul? 🙂

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

VACATION TIME // MUST-HAVES