SUMMER GIVEAWAY

GIRLBOSS // CREATE YOUR OWN PATH

Det lader til, at Girlboss er en serie, man enten elsker eller hader. Jeg er én af dem, som ELSKER den. Hovedpersonen Sophia er en pige med meget attitude, hun er aggressiv og egoistisk, men hun er 100% sig selv. Hun ved, hvad hun vil og går hele vejen for at få succes som boss i sit eget liv. Hun er en outsider-type, der skiller sig ud, og hun føler ikke, at hun passer ind i en bestemt boks. Derfor beslutter hun sig for at skabe sin egen vej til job og succes, og man følger hende igennem en masse op- og nedture. Ret mange nedture. For det er selvfølgelig ikke nemt at starte fra bunden, specielt hvis man ingen penge har. Men hard work pays off, og et par år senere lykkes det for hende at komme i mål: hendes webshop Nasty Gal bliver en kæmpe succes.
Nøgleordene for hvorfor jeg er stor fan af denne serie er: Inspiration og identifikation. Selvom jeg ikke selv er en aggressiv og egoistisk type, så kan jeg godt identificere mig med Sophia, fordi jeg selv føler, at der ikke findes en boks med mit navn på. Jeg har i hvert fald ikke fundet den endnu. Men ofte tænker jeg også, at jeg måske selv skal skabe den boks, fordi den bare ikke findes derude. Nogle mennesker ved, at de skal være gymnasielærer, psykolog eller sygeplejerske, og så er det nemt at passe ind i en bestemt boks, men andre ved måske ikke helt præcis, hvad de gerne vil være: måske ved man bare, at man gerne vil være sin egen boss. Det vil jeg nemlig gerne. Måske ikke lige nu, men jeg ved, at jeg gerne vil kaste mig ud i at blive selvstændig inden for nogle år. Jeg har nogle idéer, der kører rundt i mit hoved engang imellem, og Girlboss serien har kun været med til at inspirere mig yderligere. Jeg brænder også for at lave noget lignende som Sophia, så derfor har det kun været inspirerende for mig at følge med i hendes rejse, hvor hun kæmper for at skabe sit eget.
Så, hvis man drømmer om at blive sin egen boss og interesserer sig for mode, så SKAL man se denne serie! Og så er der også en virkelig cute guy med, og det er vel altid et plus 😉
Bonusinfo: serien er faktisk baseret på det virkelige liv. Det skulle været meget løst fortalt og krydret med lidt ekstra, men Sophia Amoruso er en virkelig person, der står bag firmaet Nasty Gal, som sælger vintagetøj, og firmaet er i dag stadig en kæmpe succes.
Jeg har også planer om at læse bogen bag serien af Sophia Amoruso meget snart – jeg kan jo slet ikke få nok af Girlboss, så jeg ser frem til endnu mere inspiration.
Jeg håber, at jeg har givet flere af jer derude lyst til at joine denne Girlboss Movement!

Kender I Girlboss og har I set serien/læst bogen?

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

SUMMER GIVEAWAY