GIRLBOSS // CREATE YOUR OWN PATH

FESTIVAL STYLE // READY FOR TINDERBOX

festival-stil

Rigtig god mandag derude 🙂

Som overskriften lidt afslører, så skal jeg på Tinderbox Festival i Odense i år, og jeg glæder mig ret meget! Jeg har kun prøvet at være på NorthSide og Spot Festival (begge i Aarhus) indtil nu, og det bliver spændende at opleve en festival i en ny by. Jeg er nok ikke helt det, man kalder et festival-menneske, men jeg tænker og håber, at jeg nok skal overleve – det er trods alt kun 3 dage, og man skal heller ikke overnatte i telt. Jeg er allergisk over for græspollen, og det er den største årsag til, at udendørs festivaler ikke ligefrem er the place to be for mig. Men jeg elsker simpelthen live musik lidt for højt til bare at kunne blive hjemme… Jeg glæder mig især til at høre SAVEUS (igen), Tove Lo, Run DMC, Kings of Leon, Jimmy Eat World (totalt meget yndlingsbandet i mine teenageår!) og Sean Paul – det bliver jo en kæmpe fest!
Jeg har ikke fået pakket en taske med outfits osv. endnu, men jeg har ét bestemt festival-look i hovedet, som kommer til at være mit look én af dagene – det look kan I se i ovenstående collage. Jeg har skoene og t-shirten (bare i mørkeblå) og de andre items har jeg i lignende udgaver, og jeg synes selv, at det er et meget cool og afslappet look, som passer godt til en festival. Hvis I gerne vil vide, hvor disse items er fra, skriver I bare en kommentar; så skal jeg nok nævne mærkerne for jer.
Festivalen starter torsdag og slutter lørdag, så søndag er jeg i en meget udmattet tilstand på vej hjem til Aarhus. Jeg kommer selvfølgelig til at opdatere min Instagram (både @metowefashion.dk og @duygz01) med musik, mad og mode, så følg mig gerne, hvis du har lyst til at følge med i, hvad der sker på Tinderbox Festival.

Hvad synes I om dette festival-look og skal nogen af jer andre også på Tinderbox Festival? 🙂

// Apropos festival: Har du deltaget i min giveaway, som indeholder produkter, der netop er relevante for festival? Hvis ikke, så kan du deltage lige her: https://metowefashion.dk/2017/06/10/summer-giveaway/

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

GIRLBOSS // CREATE YOUR OWN PATH