SUNDAY MOVIES

LOVE SOCIETY by GANNI

ganni-mode-tøj

Rigtig god weekend til alle!

Jeg er faldet for Gannis seneste kollektion “Love Society”, så derfor skal den have lidt opmærksomhed her på bloggen. For det første er det da helt perfekt at kalde en kollektion for “Love Society”, og for det andet: er det bare mig eller bliver Ganni-tøjet bare flottere og flottere for hver kollektion? Jeg har valgt 6 af mine favoritter ud fra den kærlighedsinspirerede kollektion, og jeg overvejer kraftigt at gøre mit første Ganni-køb meget snart! Der er så meget pænt at vælge imellem, men tøjet er lidt pricy og livet på dagpenge er ikke ligefrem en luksuriøs tilværelse, så der er ikke helt råd til de dyre tøjmærker endnu, desværre. MEN livet er kort og nogle gange skal man bare købe den bluse eller jakke, man går og drømmer om – ikke? 😉
T-shirten og bukserne fra collagen vil jeg helt klart gerne prøve en dag, jeg går forbi Ganni-butikken… Og den kjole. Dén er godt nok dreamy! Den er simpelthen så sød med hjerterne, og med sløjfedetaljen på ryggen er den ganske enkelt perfekt.

Hvad synes I om denne nye kollektion fra Ganni?

PS.: Der sker spændende ting karrieremæssigt i øjeblikket, og det er derfor jeg har været mindre aktiv på bloggen det seneste stykke tid – men mere om det meget snart!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

SUNDAY MOVIES