LOVE SOCIETY by GANNI

FASHION ON A BUDGET: OFELIA + CASSIOPEIA

Rigtig god søndag til alle jer, der læser med!

Jeg har ikke været så aktiv her på bloggen de sidste par uger, og det har der selvfølgelig været en grund til. Jeg er nemlig i øjeblikket i virksomhedspraktik hos KSK Fashion i Skanderborg, og det tog meget af min energi i starten at gå fra at lave ingenting til at arbejde 37 timer om ugen – men nu er jeg vist ved at have vænnet mig til det.  Hos KSK Fashion arbejder jeg med markedsføring af deres to tøjmærker, som hedder Ofelia og Cassiopeia. Jeg laver opslag på Instagram og Facebook, jeg arbejder med foto, og så er jeg faktisk også lige blevet husmodel, som ovenstående billeder viser 😀 De to collager er noget af det sidste, jeg har lavet til Ofelias Facebook og Instagram. Jeg synes, det er supersjovt at arbejde med, men det kan selvfølgelig godt føles lidt underligt at redigere i billeder af sig selv, når det er til professionelt brug, men  det er nu mest af alt meget sjovt.

Jeg kendte faktisk ikke til tøjmærkerne Ofelia og Cassiopeia før jeg tilfældigt faldt over dem for et par måneder siden,  hvilket fik mig til at sende en uopfordret ansøgning til KSK Fashion, og nu er jeg så i praktik hos dem. Både Ofelia og Cassiopeia henvender sig til kvinder i alle aldre, men den store forskel på de to mærker er, at Cassiopeia er et plussize tøjmærke. Begge mærker laver ret flot tøj, og jeg har forelsket mig i en del styles fra Ofelia. Og så er det vigtigt at nævne, at tøjet faktisk også er meget budgetvenligt! Der findes flere forhandlere rundt omkring i landet, så hvis I forelsker jeg i noget tøj fra Ofelia eller Cassiopeia, siger I bare til – så skal jeg nok hjælpe med at finde forhandlere i netop jeres by.

Hvis I har lyst, kan I følge Ofelia og Cassiopeia på Facebook lige her:
Ofelia og Cassiopeia
Og på Instagram her:
Ofelia og Cassiopeia

Jeg håber, I har lyst til at følge med begge steder – det er altid hyggeligt med lidt flere følgere på de sociale medier 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

LOVE SOCIETY by GANNI