MY MAKE-UP ROUTINE

DE SMÅ TING

de-små-ting-hygge-lykke

Rigtig god torsdag til alle jer, der læser med.

Jeg besluttede igår aftes for at lave et lille indlæg, der handler om de små ting, der er med til at skabe hygge, glæde og velvære i hverdagen – eller rettere sagt; i min hverdag.
Nogle gange kommer utaknemlighed og grådighed snigende, og når det sker, prøver jeg at minde mig selv om alle de store ting, jeg har i mit liv, som ikke alle er så heldige at have i deres eget liv. Fx har jeg nogle skønne forældre, der vil gå igennem ild og vand for mig, en dejlig lillebror, hvis kærlighed jeg kan mærke på trods af, at han ikke er så god til at vise den, nogle søde venner og veninder som jeg kan stole på og regne med, og ikke mindst et godt helbred (som i ny og næ dog godt kan svigte, men heldigvis har der ikke været de store, alvorlige issues; jeg lever trods alt stadig). Så kan det godt være, at jeg har svært ved at finde manden i mit liv og drømmejobbet, men det kan jeg vel stadig nå. Man siger jo, at det sker, når man mindst venter det, men det ved jeg nu ikke helt, om jeg tror på… Men det skal i hvert fald nok ske på et tidspunkt! Jeg er én af dem, som tror på, at der er en mening med alt.
Selvom det er de store ting, der fylder mest hos os, så er det også vigtigt, at vi engang imellem tænker på de små ting. De små ting som vi næsten altid tager for givet. De små ting er også med til at fylde vores hverdag med glæde og velvære, så det er vigtigt, at vi dyrker dem, og ikke tilsidesætter dem i vores travle hverdag. Og så er det ikke mindst vigtigt, at vi er taknemmelige for det vi har, både af store og små ting; der er så mange mennesker i verden, der ikke kender til glæden ved alle de ting, som vi andre anser som små ting, som vi tager for givet.

Jeg har lavet en liste over de små ting, som giver mig en tand ekstra hygge, glæde og velvære i hverdagen – måske I kan finde lidt inspiration, eller måske sætter listen nogle tanker i gang omkring jeres egne “små ting” i hverdagen? 🙂

– Nyvasket sengetøj
– Ansigtsmasker
– En kop te
– Stearinlys
– At se/lytte til regnen mens man sidder indenfor
– Mandala tegnebog
– Vande planter
– Når man falder over billeder, legetøj osv. fra ens barndom (minder)
– Sjov (lyd)bog, der får én til at grine højt
– Følelsen efter man har trænet
– At se en god serie
– At lytte til musik
– At mærke vinden i håret og ansigtet på cykelturen
– Hyggesokker
– At pakke sig ind i et tæppe på sofaen

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

MY MAKE-UP ROUTINE