Introvert, ekstrovert and a mix

Budgetvenlig Kultcreme: Skin Food & Eight Hour Creme

vintercreme-kultcreme-skin-food-eight-hour-creme
Rigtig god aften her fra bloggen!

For et par dage siden faldt jeg over overskriften “Her er cremen, make-up artisterne sværger til – og den koster sølle 75 kr.”  på Eurowoman.dk, og jeg kunne selvfølgelig ikke lade være med at klikke mig ind på artiklen for at finde ud af, hvad det var for en creme. Jeg blev glædeligt overrasket, da jeg fandt ud af, at det var Skin Food-cremen fra det økologiske mærke Weleda. Jeg er nemlig selv begyndt at bruge cremen for nyligt, og jeg er ikke i tvivl om, at den er god for min hud. Den egner sig dog mest til aftenbrug, dvs. smør et lag på inden du hopper i seng, og så er huden gennemfugtet og smuk, når du vågner. Hvis du ligesom jeg har meget tør hud, så er den en lifesaver, og især i denne kolde tid er det et must med ekstra fugt og pleje, og her er Skin Food et rigtig godt valg. Og så er det altså et kæmpe plus, at det er en økologisk OG budgetvenlig creme. Cremen er så plejende og nærende, at den kan bruges på hele kroppen; fødder, neglebånd, albuer, og hvor du nu ellers kan opleve tørhed. Jeg læste på et tidspunkt, at Victoria Beckham kalder Skin Food-cremen for hendes “beauty-secret”, og man må sige, at hun er en flot dame med smuk hud, så måske er det en god idé at bruge kultcremen regelmæssigt? 😉 Jeg kommer i hvert fald til at bruge min ofte i de kommende kolde måneder, hvor min hud får brug for ekstra fugt og pleje!
Den anden creme på billedet er Elizabeth Ardens Eight Hour Creme, som min mor introducerede mig for for et års tid siden. Den minder faktisk ret meget om Skin Food-cremen, de er begge meget fugtgivende, nærende og plejende, og begge har en lidt speciel lugt, som nok ikke er noget for alle. Eight Hour Cremen er også kendt for at være helende, så den er rigtig god at bruge på sår og ar. Det er mere en salve end det er en creme, så jeg bruger den kun på mine tørre læber og mine neglebånd.
Både Skin Food og Eight Hour Creme kaldes for kultprodukter, da de i de mange år de har eksisteret, har reddet kvinders hud, og de bliver fortsat ved med at være mange kvinders favoritprodukter. Dét forstår jeg godt, for de er også meget hurtigt gået hen og blevet nogle af mine favoritprodukter.

Kender I disse to kultprodukter? Hvis ja, hvad synes I om dem? 🙂

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Introvert, ekstrovert and a mix