2018 // TO-DO LIST

FARVEL TIL VINTERTØR HUD

vintertør-hud-pleje

Mit evige problem vinter efter vinter er vintertør hud…  Eller rettere sagt var mit evige problem. Jeg forestiller mig, at der er mange derude, som har dette problem, specielt i vintermånederne, og derfor kommer der nu et indlæg, som kan hjælpe jer med at slippe af med den vintertørre hud 🙂
Jeg har endelig fundet nogle produkter, som fungerer fantastisk for mig, og jeg er ikke i tvivl om, at de også vil gavne jer; og bonussen ved disse produkter er, at de er alle 100% naturlige, så ingen parfume, parabener osv., men alligevel dufter de skønt!

Om vinteren skal man sørge for ekstra pleje med masser af fugt, hvis man vil undgå, at huden begynder at skalle. Jeg havde selv dette problem, hvor min hud begyndte at skalle, hver gang jeg puttede min foundation på, men det problem har jeg heldigvis ikke længere, efter jeg fik et godt tip fra en medarbejder i Matas. Efter at have påført ansigtsolie/creme skal man IKKE vente med at påføre foundation – man skal gøre det lige efter, så cremen ikke når at tørre først. Så blender din foundation også meget pænere og mere naturligt ind i huden.

Hver morgen starter jeg min ansigtspleje-rutine med min Organic Moringa Anti-Oxidant ansigtsolie fra Oils of Heaven. Jeg elsker den og Oils of Heaven er klart blevet mit favoritmærke inden for ansigtsolier. Den fugter så godt, og giver tilmed ansigtet glød, så jeg kan kun anbefale den. Efter olien bruger jeg en god fugtighedscreme – lige nu bruger jeg én fra apoteket fra mærket A-Derma, som hedder Hydralba 24H. Denne creme forøger hudens fugtindhold og genopretter den naturlige balance. Den er særligt god til sart/sensitiv hud. Mere gør jeg ikke ved ansigtet, så det er en meget simpel rutine, som giver mig en flot hud i ansigtet om vinteren uden nogen form for tørhed.

Men så er der jo lige resten af kroppen også: her vil jeg anbefale kropsolier, fx Matas’ My Moments olie eller den helt fantastiske body soufflé fra Human+Kind, som jeg bruger lige for tiden. Jeg fik den i en Goodiebox for noget tid siden, og jeg blev så vild med cremen, at jeg blev nødt til at købe den igen. Den er rigtig populær, og det er der en grund til. Den blender ind i huden uden besvær – det er den letteste creme, jeg nogensinde har prøvet til kroppen. Og så har den den lækreste fersken-duft. Det er blevet min yndlings creme til kroppen, og det føles bare som en dejlig forkælelse at påføre denne creme. Hvis I mangler en god creme, der kan fugte året rundt, så er denne body soufflé det rette valg, jeg siger det bare 😉

Der er ikke nogen form for skjult reklame i mit indlæg, så alt hvad jeg skriver, er 100% mine egne meninger – det tænkte jeg, at jeg lige ville gøre klart, nu hvor jeg skriver SÅ positivt om de nævnte produkter.

Jeg håber, I finder inspiration i mit indlæg, og så må I have en fortsat god søndag.

Vi blogges ved!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

2018 // TO-DO LIST