Mascara: Instant Volume Boost vs. I Love Extreme Crazy Volume

Sommerens favorit: Origins Vitalizing SPF 15 Moisturizer

origins-dagcreme-solfaktor

Køb: Origins Vitalizing SPF 15 Moisturizer

Er I klar til et indlæg om sommerens bedste hudplejeprodukt? Ja, det er store ord, men hold nu op hvor er denne dagcreme fra Origins bare det bedste produkt, jeg længe har prøvet. Origins er uden tvivl mit yndlings mærke inden for hudpleje; det er naturlig hudpleje, der holder, hvad det lover og så endda til en overkommelig pris. Så da jeg skulle have en ny dagcreme her til sommer, var jeg ikke i tvivl om, at den skulle være fra Origins.

Denne mirakelcreme, som for mig må være årets bedste produkt, hedder Vitalizing SPF 15 Energy-Boosting Moisturizer with Mangosteen. Den har en skøn, mild duft og ikke mindst let konsistens, der ikke fedter – den blender hurtigt og nemt ind i huden, og mens den masseres ind i huden med fingrene, bliver den hvide creme omdannet til en creme med en smule farve i (sheer tint release).
Jeg anede faktisk ikke, at cremen var med sheer tint release, så jeg troede det var en helt almindelig dagcreme uden farve i – men dette var uden tvivl en glædelig overraskelse for mig!
Jeg foretrækker en let og naturlig make-up, især om sommeren, og med denne creme kan jeg helt droppe min foundation, så det er bare virkelig rart. Så skal jeg pludselig heller ikke bruge så lang tid på min make-up om morgenen 😉 Cremen får min hud til at se pæn og ensartet ud, og så giver den også glød og energi, samtidig med at den også beskytter mod solens stråler – så det er win-win på alle måder!

Jeg har intet negativt at sige om denne creme, og hvis jeg kun måtte bruge 1 hudplejeprodukt hele denne sommer, så skulle det klart være denne skønne creme fra Origins. Jeg kommer i hvert fald til at bruge den flittigt på min sommerferie i Athen om en uges tid! Og jeg ved, at jeg helt sikkert kommer til at købe den igen… Så kæmpestor anbefaling af hudcreme fra mig til jer derude 🙂

Hvilke hudplejeprodukter bruger I om sommeren? 🙂

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Mascara: Instant Volume Boost vs. I Love Extreme Crazy Volume