Update på nytårsforsæt (to do-liste) fra 2018

Kom i form med en vanecoach hos Aarhus PT Studie

Indlægget er sponsoreret / skrevet i samarbejde med Aarhus PT Studie

Vi er over halvvejs inde i januar måned; måneden, hvor alle træningscentre bliver overfyldte med mennesker, der gerne vil have en sund start på det nye år… Der er så mange forskellige træningsformer efterhånden, så der er noget for de fleste – størstedelen vælger uden tvivl populære fitnesskæder som Fitness World, mest af alt fordi de er gode til at sænke priserne i forbindelse med det nye år. Det giver selvfølgelig god mening at gå efter den billigste måde at komme i form på, men den billigste løsning er ikke altid den mest effektive løsning. Jeg har selv prøvet lidt forskelligt og for mit vedkommende vil jeg sige, at det fungerer bedst for mig med holdtræning, hvor jeg træner sammen med en instruktør plus andre træningsglade mennesker, helst på hold som bodyfit og yoga. Det motiverer mig at træne med andre og at have en instruktør, som fortæller mig, hvad det er, jeg helt nøjagtigt skal lave af øvelser. Det der med at træne alene med en masse forskellige maskiner, det har aldrig givet mig særligt meget – og det er nu også lidt kedeligt, synes jeg 😉

Men så findes der jo også noget helt andet, for folk som hverken kan lide at træne selv eller at gå på hold, nemlig en personlig træner, eller vanecoach, som det hedder hos Aarhus PT Studie. Jeg har aldrig hørt om en vanecoach før, men når man tænker over det, så giver det jo faktisk god mening, at det hedder en vanecoach. En sund og fit krop hænger selvfølgelig sammen med en sund livsstil, og den sunde livsstil bunder i vaner. Hvis man har svært ved at skifte sine dårlige vaner ud med de gode, kan man heldigvis få hjælp til dette – eksempelvis hos en vanecoach i Aarhus PT Studie. Her kan du blive tilknyttet en vanecoach, der er den helt rigtige for dig og på denne måde kan du få dig nogle helt nye vaner, som vil styrke både krop og sind. Nogle gange skal man have hjælp udefra til at komme i form, spise sundere osv. og for at de nye, sunde vaner kan komme helt under huden, kan det blive nødvendigt med noget coaching. Hvis du synes, det lyder som lige præcis det, du har brug for her i det nye år, så kan du med fordel læse mere omkring vanecoaches hos Aarhus PT Studie lige her: Få hjælp af en vanecoach

Har I hørt om vanecoaches før og er det noget, I kunne overveje at prøve? 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Update på nytårsforsæt (to do-liste) fra 2018