Kom i form med en vanecoach hos Aarhus PT Studie

Sporty summer by Hunkemöller

Hunkemöller-sportstøj

Sponsoreret indlæg

Find sportstøjet her: 1. Gul t-shirt 2. Lyserød seamless t-shirt 3. High waist leggings 4. Lille capri 5. Pink sportstop

De fleste associerer nok brandet Hunkemöller med lingeri og badetøj – det har jeg i hvert fald altid gjort. Min yndlings bh er faktisk fra Hunkemöller; I ved, den bh man altid vælger i skuffen, fordi den er det sikre valg og fordi den altid fungerer sammen med de fleste outfits… Så man kan nok godt sige, at Hunkemöller er et af mine yndlings undertøjsbrands. Men Hunkemöller står for meget mere end undertøj. De laver blandt andet også nattøj og sportstøj, og da jeg er lidt af en nørd, når det kommer til sportstøj, så har jeg kigget lidt rundt på deres hjemmeside for at finde et par sommerlige favoritter, som endda er på tilbud lige nu. Alle fem items koster under 200 kr.; det er bestemt ikke dårligt, hvis I spørger mig 🙂 Jeg er især vild med de to t-shirts i de flotte sommerfarver gul og lyserød, som ville være de perfekte overdele at have på til mine yoga-timer.

Mange ved, at jeg er helt vild med at shoppe træningstøj (jeg samler nærmest på det, haha), så jeg har ALT for meget i forvejen – men når det er så billigt og så pænt, så er det jo svært ikke at klikke det hjem – can you blame me? Så, hvis I mangler sommerligt sportstøj eller bare skal have mere, fordi I ikke kan stå for flotte, billige sager, så vil jeg anbefale jer at kigge forbi Hunkemöllers hjemmeside, hvor det lige nu bugner af gode tilbud.

I må have en god weekend med masser af sol, is, afslapning, shopping – og måske lidt sommertræning 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Kom i form med en vanecoach hos Aarhus PT Studie