Forårstrend // Vævede sko

forår-sommer-sko-vævede

Jeg har spottet en ny forårstrend: smukke vævede sko!

Jeg faldt over dem på Topshops hjemmeside, og det var kærlighed ved første blik. De er lidt specielle, så jeg tænker, at det nogle sko, som man enten elsker eller hader. Jeg er én af dem, som elsker dem, så jeg er gået igang med at overveje hvilket par, jeg skal bestille, næste gang jeg får løn 😉 Jeg hælder mest til det sorte par øverst i højre hjørne.
Jeg er stor fan af nye trends, og hver gang der kommer noget, som man ikke har set meget af før, bliver jeg glad – det er fedt at blive overrasket og spændende at prøve noget nyt. Jeg kan godt lide at skille mig ud med enkelte items, fx med en anderledes taske, specielle øreringe eller med en type sko som man ikke har set i modebilledet før.
Hvordan ville jeg så style vævede sko? Man kan sagtens bruge dem til både fint og hverdagsbrug, så både kjole, nederdel og bukser fungerer til disse sko. Jeg ville dog helst mixe dem med et par denimbukser og en top eller t-shirt for at skabe et mere cool look.

Hvad synes du om de vævede sko? 🙂

Forrige Indlæg Næste Indlæg

2 Kommentarer

  • Svar Stine / Lille My 19. marts 2018 at 11:13

    Er vild med par nr. 3 🙂

  • Svar venterpaavin 26. marts 2018 at 17:19

    Tror ikke lige de er mig, selvom flere af dem faktisk er rigtig fine. Jeg er kedelig og holder mig til sneakers (;

  • Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.