BIRTHDAY WISHES

NEW KIMONO // SELECTED FEMME

Rigtig god søndag derude, håber I har fået nydt det gode vejr & Mors dag – det har jeg i hvertfald! Det blev til en familietur på Jensens Bøfhus, og nu er det tid til lidt kage 🙂

Jeg har længe kigget efter en pæn kimono, og i sidste uge fandt jeg endelig “the right one” i Selected Femme, så nu vil jeg vise jer den her på bloggen. Jeg fik taget et par altan-billeder, og ja, baggrunden er ikke den smukkeste, men det håber jeg er okay 😉 Det er en virkelig lækker viskose kimono (ligner og føles som silke), der er rar at have på, så jeg tror, jeg kommer til at blive glad for den! Jeg glæder mig til at bruge den med crop tops og denim shorts, når vejret bliver bedre 🙂

Hvad siger I til den? 😀

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Her er linket til min kimono, hvis I får lyst til at bestille én til jer selv 😉 Selected Femme blazer/kimono

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

BIRTHDAY WISHES