BEAUTÉ PACIFIQUE FAVOURITES

LALA BERLIN FOR SPRING

Køb her: Lala Berlin tøj til kvinder

God påske til alle jer, der læser med 🙂

Hvadenten I har ferie eller ej, så håber jeg, at I nyder de dejlige forårsdage. Jeg fik i dag gået en lang tur omkring Tangkrogen/i Mindeparken med en god ven i det lækre vejr; det er jo bare med at nyde solen, mens man kan.  Selvom solen varmer dejligt de her dage, så er det ikke til at komme udenom, at det altså blæser en tand for meget; det er næsten umuligt at holde styr på frisuren, og halsen bliver hårdt ramt af vinden, hvis man ikke husker tørklædet…
Indlægget her drejer sig selvfølgelig om tørklæder; helt specifikt tørklæder fra Lala Berlin. Jeg tror efterhånden, at de fleste kender til disse tørklæder, de er i hvert fald blevet et it-item for ret mange kvinder. Jeg er generelt meget glad for Lala Berlins udvalg af tøj og tørklæder, de laver nogle fine sager, som man kan skille sig ud med, og så er det ikke mindst kvalitetssager, som priserne jo lidt afslører. Tørklæderne er cashmere, og de er uden tvivl en investering for livet. De findes i flere forskellige farver med forskellige detaljer, så der er noget for de flestes smag. Sådan et Lala Berlin tørklæde i rosa passer da perfekt til det flotte forårsvejr, ikke? 😉
Tjek gerne Profil Arts hjemmeside ud (www.profilart.dk), hvis du er glad for Lala Berlin eller andre lækre mærker som Ganni, Gestuz og Stine Goya.

Ha’ en fortsat god aften, vi blogges ved!

// Indlægget er sponsoreret og skrevet i samarbejde med Profil Art.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

BEAUTÉ PACIFIQUE FAVOURITES