STAY WARM ON A BUDGET

FRIDAY I’M IN LOVE WITH: GUCCI DIAMANTISSIMA WATCH

God fredag derude! 🙂 Jeg er kommet på en lille, ny idé til bloggen; hver fredag vil jeg lave et “friday I’m in love with”-indlæg, hvor jeg fremhæver noget, jeg crusher på i øjeblikket. Jeg blev vel inspireret af The Cures sang “Friday I’m in love” 😉 Denne uges crush er et ur – og det er ikke bare et hvilket som helst ur! Det er smukt og enkelt, men med små detaljer, der gør det specielt. Uret er fra den nye Gucci Timeless kollektion, der hedder “Diamantissima”. Jeg har ikke gået med ur i mange år, fordi det er sjældent, jeg finder et, som jeg virkelig godt kan li’ – men det her fra Gucci må meget gerne blive mit!

Hvad synes I om uret? Hvilke uremærker foretrækker I selv? 🙂


(Billeder fra guccitimeless.com)

Follow my blog with Bloglovin

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

STAY WARM ON A BUDGET