H&M New Arrivals // Favorite Combination

Crush of the day // Pilgrim head piece

Uuuh, så er der ny, lækker kollektion fra Pilgrim! Jeg har netop tjekket alle de smukke sager ud, og endnu engang har Pilgrim gjort det godt; jeg crusher på flere af smykkerne, men jeg er især glad for at se et “smykke” til håret. Jeg har set disse head pieces flere gange i tyrkiske tv-serier (billedet til venstre er også fra en tyrkisk tv-serie), og nu er de vist også ved at blive in her i Danmark! 😉 Hvad synes I, er det noget I kunne finde på at gå med? 🙂 Her er linket, hvis I gerne vil eje sådan et head piece: Pilgrim head piece

ddwfw

Rigtig god torsdag, nu vil jeg gøre mig klar, så jeg kan komme afsted til noget minigolf! Vi blogges ved 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

H&M New Arrivals // Favorite Combination