NEW YEAR’S OUTFIT INSPIRATION

Rigtig god morgen!

Hvis der er nogen derude, som allerede nu har tøjkrise i forbindelse med nytårsaften, så er der hjælp at hente i dette indlæg 🙂
Jeg havde selv en mindre krise forleden, men nu har jeg endelig besluttet mig for et look, som jeg bestilte igår – jeg glæder mig til at modtage min pakke! Og jeg kan afsløre at mit look kan findes i dette indlæg, men jeg afslører dog ikke endnu, hvilket et det er…
Jeg har skabt 5 forskellige looks til inspiration til jer, og alle items kan findes på Zaras hjemmeside. Det er helt vildt hvor meget lækkert Zara har lige for tiden, jeg havde virkelig svært ved ikke at bestille en hel masse – så pas nu på med at klikke jer ind på deres hjemmeside, I kommer sandsynligvis til at købe lidt mere end forventet 😉
Jeg håber, at nogen af jer kan finde inspiration i én eller flere af disse collager.

// Husk at jeg trækker en vinder af min giveaway i morgen – så hvis du ikke har deltaget endnu, kan du stadig nå at deltage… Bare find indlægget der hedder Christmas giveaway.

I må have en skøn dag!

zara-velour-outfit

zara-outfit-nytår

zara-nytår-outfit-inspiration

zara-skind-outfit-nytår

zara-outfit-newyears

Forrige Indlæg Næste Indlæg

3 Kommentarer

 • Svar Stine / Lille My 21. december 2016 at 15:54

  Årh super fine looks! 🙂

  • Aarhuspigen
   Svar Aarhuspigen 21. december 2016 at 19:14

   Ja, ikke? Godt du kan li’ dem 😉

 • Svar 2017 // TO-DO LIST | Me To We Fashion 10. januar 2017 at 20:58

  […] outfit jeg endte med: Jeg valgte looket i collage nr. 1 (minus tasken), som kan ses her – http://metowefashion.dk/2016/12/20/new-years-outfit-inspiration/ Jeg har i et godt stykke tid været stor fan af velour, så selvfølgelig skulle jeg have fat i en […]

 • Skriv en kommentar