Fashion lagersalg og outlet denne uge!

My favorites #accessories

Jeg elsker at pifte outfits op med flotte smykker, så derfor kommer jeg til at shoppe smykker ret ofte – jeg er især glad for fingerringe og dem, der kender mig personligt, har nok aldrig set mig uden ringe på fingrene 😉 I dag vil jeg vise nogle af mine yndlings smykker frem – hvis I gerne vil vide, hvor hver enkelt smykke er fra, skal I bare skrive til mig i kommentarerne nedenunder 🙂 Men jeg kan sige, at de fleste af mine smykker enten er fra Pilgrim eller Accessorize (som ikke eksisterer i Danmark længere, arghh jeg hader det virkelig!!).
Hvad med jer, hvor plejer I at købe jeres smykker? 🙂
x

DSC02341 (2)
DSC02351
DSC02355 (2)
DSC02353

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Fashion lagersalg og outlet denne uge!