Crush of the day // Adidas - White Smoke

Gina Tricot // Spring-Summer Style Inspiration

Follow my blog with Bloglovin

God onsdag eftermiddag! Jeg sidder derhjemme og sveder over mit speciale, men jeg holder lige en pause for at opdatere bloggen 🙂 Jeg har tjekket en masse fine varer ud på ginatricot.com – de har altså fået ret flotte sager til billige penge må man sige! Jeg har leget lidt med sammensætning af tøj og accessories, og jeg har skabt to looks som jeg godt kan se mig selv i – og måske det også kan inspirere nogen af jer? 🙂 Alt er fra Gina Tricot og kan findes på deres webshop.
Jeg er ret vild med kimono looket, fordi jeg jo elsker kimonoer; de kan tilføre noget afslappet og cool til ens outfit. De er især flotte med denim shorts og crop tops til – og så kan man både vælge flade sko og sandaletter til. Et vinder-outfit når vejret er godt – især på festivaller!
Det andet look med rullekrave-kjolen er et fint hverdagslook; et good look til en shoppingtur, cafe-besøg etc. Jeg er blevet lidt vild med de rullekraver (altså til toppe og kjoler), og man ser dem også over alt for tiden 🙂 Sammen med en pæn blazer, solbriller og en shopper-taske er man klar til en god dag med veninderne nede i byen!

Hvad synes I om disse to looks? 🙂

bnkjlk

poikjk

Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Crush of the day // Adidas - White Smoke