HOW TO WEAR A SILK SCARF

BLOGGER FAVOURITES PART 1 // ZIRCLES WEBSHOP

God aften søde piger! Så er sommeren vist også kommet til Danmark – men er jeg glad for det? Nah, desværre ikke! For det første skal jeg for det meste sidde indenfor, fordi jeg skriver speciale (indtil september) og for det andet så har jeg en crazy græs-allergi, der gør, at jeg ikke kan nyde det gode vejr og naturen. Kæmpe suk. Jeg var i Botanisk Have i et par timer igår, og det kunne virkelig mærkes i hovedet og i øjnene i dag. Kæmpe øv. Nå, nu skal jeg nok holde op med at whine – håber I andre nyder sommeren meget mere end mig! 😉

I dagens indlæg fremhæver jeg nogle af mine favoritter fra min egen webshop! Så kan I også få et indtryk af webshoppens udvalg 🙂 I denne omgang har jeg fremhævet smykker og bolig stuff. Udvalget er kæmpestort på webshoppen, så det har været lidt svært at vælge favoritter ud, men jeg har prøvet! Tjek gerne resten af udvalget ud lige HER: Zircles webshop

asa

dwq

edw

eeeeeeee

Hvis der er nogle af disse favoritter, som I gerne vil se nærmere på, så kan I som sagt finde det hele inde på webshoppen 🙂 Om et par uger vil jeg lave en konkurrence, hvor I kan vinde et gavekort til webshoppen, så følg gerne med herinde på bloggen 😉

I må have en fortsat god aften!

Follow my blog with Bloglovin

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

HOW TO WEAR A SILK SCARF