ONLY // NEW SHOE COLLECTION

Cool jewellery // By PrettyUgly

I får lige et blogindlæg mere her på en kedelig, grå mandag 😉 Indlægget her handler om PrettyUgly-smykker! Det er meget muligt, at I ikke har hørt om mærket før – jeg havde heller ikke hørt om det indtil for nogle uger siden. MEN hvor blev jeg imponeret, da jeg så de mange fine designs, og derfor skal I læsere da også kende til dette mærke 🙂 Det er flotte, rå smykker, som faktisk rammer min egen smykkestil ret godt. Der er endda 40% rabat på alle deres smykker, men KUN indtil midnat, så kig da lige forbi og se, om der ikke er noget for jer.
Jeg har selv bestilt et par øreringe og en fingerring, og jeg glæder mig til at vise dem frem på bloggen, når jeg har modtaget dem 🙂

Her har jeg samlet et par af mine mange (!) favoritter fra PrettyUglys webshop – er det ikke bare vildt fede smykker?! Jeg er i hvert fald fan!

eeed

Linket til PrettyUglys webshop HER

Follow my blog with Bloglovin

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

ONLY // NEW SHOE COLLECTION