Webshop Favorites // Jewellery By Zöl & Golder

GET TO KNOW ME // PART 2

Så er det vist ved at være tid til et “Lær Aarhuspigen lidt bedre at kende”-indlæg! Den første del i serien skrev jeg i sidste måned, og det kan læses HER, hvis man har lyst til det 🙂 Her kommer 2. del med random facts!

SONY DSC

– Jeg elsker slik! Især fra Haribo.

– Jeg er ikke kæmpe fan af København. Og det har jeg aldrig været. Det er altså bare lidt bedre at være jyde og bo i Jylland <3

– Jeg kunne godt tænke mig at bo i London og/eller New York i en periode. Jeg har drømt om livet i New York, siden jeg var helt lille.

– Jeg har gået til basket i tre år. Den bedste holdsport hvis I spørger mig!

– Jeg kunne godt tænke mig at gå til ballet. Eller det er måske lidt sent nu, så måske bare nøjes med en prøvetime eller to?

– Jeg elsker at gå i cropped tops!

– Da jeg var lille, skrev jeg et kærestebrev til Razz (ham fra MGP), og han svarede mig, haha.

– Jeg ved ikke, hvad det vil sige at spare op. Jeg er SÅ dårlig til at passe på mine penge, for jeg er lidt for glad for at kaste penge efter alt.

– Når jeg fester, foretrækker jeg at danse til Rihanna-sange. Jeg har ALTID været fan af hende. (Og hun kommer jo til KBH sammen med The Weeknd (!) i Juli, yeeeessss).

– Jeg har aldrig ejet en iPhone og kommer nok heller ikke til det. Jeg hader at eje noget, som ALLE andre har (der er selvfølgelig undtagelser. Converse fx).

Det var lige 10 random facts om mig – part 3 kommer næste måned 😉

I må have en skøn tirsdag!

Følg bloggen på Facebook

Skriv en kommentar

 • Aarhuspigen

  Ja, det kunne være meget sjovt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej 🙂 Forleden dag tænkte jeg på at begynde til ballet. Jeg ved ikke om man kan begynde som voksen 🙂 Men det kunne være sjovt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aarhuspigen

  Haha jeg modtog et fan-postkort med hans autograf, hvor der stod en standard besked a la “Tak for dit brev”, kan ikke huske, hvad der ellers stod – men ikke noget super vildt, desværre 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HAHA hvad svarede han?!?! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Webshop Favorites // Jewellery By Zöl & Golder