Golden favorites

LIPSTICK PRETTY NOW

Dagens indlæg handler om mine yndlings læbestifter lige nu! Jeg er afhængig af læbestifter, og mine læber kan ikke leve uden. Jeg har ikke et bestemt yndlingsmærke, men jeg er vild med MACs farverige make-up-land, så der kan jeg godt lide at kigge efter nye læbestifter, og de er jo også gode må man sige. Jeg har valgt at vise mine 4 yndlings læbestifter frem på bloggen, og de er mine yndlings af flere årsager. Jeg er specielt glad for plejende, blødgørende læbestifter, så man ikke skal til at tage læbepomade på under læbestiften – jeg har ret tørre læber, så fugtgivende læbestifter er klart de bedste for mine læber. Jeg har brugt én fra Sephora indtil nu, men den er næsten brugt op, og den sælges ikke længere, så jeg har købt en ny fugtgivende læbestift fra Maxfactor i stedet for – den hedder Midnight Mauve (711) og har den perfekte bærfarve. Den er rigtig god til hverdagsbrug, men fungerer også fint til fester, hvis man vil have mere nedtonede læber. Hvis du vil have en fugtgivende læbestift, vil jeg bestemt anbefale at kigge nærmere på denne serie fra Maxfactor, de er nemlig super gode. Mine tre andre yndlings læbestifter er fra Youngblood, MAC og Gosh. Den fra Youngblood har ikke været helt billig, da den er fremstillet af 100% naturlige, rene mineraler (som alt andet make-up fra dette mærke), men jeg købte den, da jeg mente, at den havde den perfekte bordeaux farve – nu er jeg lidt i tvivl om den er perfekt, men den er stadig flot, og så holder den en hel aften! Den farve jeg har købt, hedder Kranberry, og er meget bordeaux-agtig og rigtig pæn til aftenbrug. Min læbestift fra MAC hedder Cockney og er klassisk rød i farven, men med en smule glimmer i, så den er lidt speciel. Den har jeg også brugt rigtigt meget, specielt til fester. Jeg er generelt fan af røde læber! Den sidste læbestift er fra Gosh og den hedder Wild Cherry (004) og den er fra Medinas kollektion. Det er en meget mørk lilla, måske endda en lidt brun farve, som jeg også er vild med. Det er en læbestift, der er bedst til fester, og det er en farve jeg burde bruge noget mere. Det er en lidt dyster farve, men den er også rigtig skøn, og læberne kommer virkelig i centrum med en læbestift som denne. Og et lille tip: hvis I bruger en læbeblyant under læbestiften, så sidder læbestiften pænere og den holder længere!
Kender I disse læbestifter? Har I nogle andre yndlings? 🙂
Ps. Jeg er godt klar over, at det kan være svært at se farverne ordentligt på billeder, så det vil nok være en okay idé at tjekke farverne ud online eller der, hvor de kan købes dvs. i Matas eller hos MAC (i Salling eller Magasin).

jklæ

kpø

Skriv en kommentar

 • Aarhuspigen

  TAK! 🙂 Jeg fandt den lige på Matas’ hjemmeside, og kan se at den er på tilbud, så du er heldig 😉 63 kr.! Her er linket: http://www.matas.dk/stick-004-wild-cherry-im-waiting

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Guldbrandt

  Det er nogle vildt flotte læbestifter! Jeg er selv stor fan af en knaldrød læbestift, men den læbestift som er på det nederste billede til højre er virkelig flot – den skal jeg helt sikkert investere i! Hvor meget har du givet for den? 🙂
  – julieguldbrandt.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Golden favorites