FANCY SHOES FROM ASOS

AARHUS IN PICTURES

God aften allesammen!

Så er det tid til endnu et fotografi-indlæg. Som jeg har nævnt et par gange før, så nyder jeg virkelig at fotografere, og bloggen er jo et perfekt sted for mig at dele mine billeder. Billeder skal ses og ikke gemmes væk, så her kommer de: Denne gang har jeg fotograferet i Botanisk Have/Væksthuset og på Århus Havn.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Næste gang jeg fotograferer, bliver i næste uge i…. BARCELONA! Jeg skal nemlig på en 3-dages ferie til Barcelona, og jeg glæder mig helt vildt meget til at opleve byen. Jeg lover, at jeg kommer til at tage en masse billeder til bloggen.

I må have en god weekend, når I når dertil! 🙂

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

FANCY SHOES FROM ASOS