Outfit Of The Day // Clean & Casual Style

God lørdag derude 🙂 Dagens indlæg er et gæste-indlæg; det er ved at være længe siden, jeg har haft et “outfit of the day” indlæg med andre end mig selv, men det laves der om på i dag. Min blog handler ikke kun om hvad JEG har at sige, men lige så meget om hvad I læsere har at sige; det håber jeg, I vil huske, for I er velkommen til at bidrage til min blog, når I har lyst – så vi kan inspirere hinanden 🙂

Den søde pige, som I kan se på billedet, hedder Ann-Sofie Sletten. Hun er for nyligt blevet færdiguddannet projektleder med speciale i mediebranchen fra Danmarks Medie og Journalisthøjskole. Hun har en passion for struktur, men har stadig et kreativt sind – egenskaber, som hun prøver at mikse sammen på sin egen blog, omhandlende alt hvad hendes hjerte og hverdag begærer.

Link til Ann-Sofies blog: www.ann-sofies.dk

Ann-Sofies outfit er helt nyt – hun har været på udsalgsshopping i Frederiksberg centeret, hvor hun blandt andet fandt den enkle, grå knit fra COS, som ses på billedet (sat ned til halvpris, 160 kr.!). Bukserne er fra H&M (249 kr.). Derudover har hun sit yndlingsur på, som er fra Skagen. Ann-Sofie beskriver sin stil således: “Jeg forsøger at skabe en meget ren og enkelt stil, som også gerne må indebære farver, selvom det ikke ligefrem ses på billedet 😉 “.

Jeg håber, I kunne lide dagens indlæg! Hvis flere af jer har lyst til at dele et outfit og et par ord om jer selv på bloggen, så skal I bare sende mig en besked 🙂

Rigtig god weekend til jer alle!

Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

5 Kommentarer

 • Svar Update on the last few days - 21. juni 2015 at 7:09

  […] god, og selvfølgelig virkelig Amerikansk film! Desuden viste jeg mit nyeste køb frem over hos Me to We Fashion‘s blog – det samme som i ser ovenfor. Ville ønske, jeg havde links til jer, men det […]

 • Svar Katrine 22. juni 2015 at 8:52

  Super fint outfit. Jeg er vild med enkelheden og renheden!

  Kig endelig forbi
  Katrine
  // http://katrineringbaek.bloggersdelight.dk/

 • Svar Liselotte / Everyday Couture 22. juni 2015 at 9:53

  Virkelig lækkert outfit. Uret er så smukt 😀

  / Liselotte

  • Aarhuspigen
   Svar Aarhuspigen 22. juni 2015 at 14:40

   Helt enig! 🙂

 • Svar Eline / My Kind of Fashion 23. juni 2015 at 15:58

  Uret er så smukt!!

 • Skriv en kommentar