NEW IN: GINA TRICOT T-SHIRT // CASUAL LOOK

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/14816661/?claim=3ther4h585m”>Follow my blog with Bloglovin</a>

bmnnbm

God onsdag allesammen!

I dag vil jeg dele mit casual look med jer; t-shirten fra Gina Tricot købte jeg i sidste måned, så jeg tænkte, at det var på tide, at jeg viste den frem på bloggen. Det er den blødeste t-shirt ever, så den er ret lækker at have på. Og så koster den kun 79 kr. Den er perfekt sammen med et par bukser, hvis man går efter at skabe et casual look. Jeg håber, at mit selfie er ok nok til at få en fornemmelse af, hvordan t-shirten sidder på én. Ellers kan I også se en pæn model have den på på Gina Tricots hjemmeside lige her 😉 : http://www.ginatricot.com/cdk/da/kollektion/toj/toppe/toppe-med-armer/sibell-top/prod735406873.html

PS. Jeg håber, I kan lide bloggens nye look! Ris og ros modtages gerne – hvis der er noget, I ikke synes fungerer, må I gerne sige til. Der er vel altid noget, der kan forbedres 🙂

Forrige Indlæg Næste Indlæg

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.