Gossip Girl fashion // Serena Van Der Woodsen

Outfit of the day // All dark in Monki + Topshop

God aften til alle! 🙂 Jeg har tilbragt det meste af dagen med en veninde, og jeg fik hende også lige til at tage et par outfit billeder af mig (selvom det var en smule svært med solen i øjnene og vinden i håret, som I nok kan se). Jeg har mit nyeste køb på på billederne – nemlig den sorte top fra Monki. Den er meget let i stoffet, og den kan sættes på forskellige måder dvs. man kan hive den frem, tilbage, til siden alt efter om man helst vil vise kavalergang, skuldre eller ryg – virkelig smart! Den koster 180 kr. og kan købes HER. Derudover har jeg mine nye yndlings (Jamie) bukser fra Topshop på – dem vandt jeg forresten i en Instagram konkurrence for ikke så lang tid siden! Jeg synes, at ripped jeans er ret fede, så jeg blev rigtig glad, da jeg vandt et par – tak til Topshop! 🙂
Derudover er mine Converse kommet frem igen, dem har jeg savnet – jeg har været Converse-fan i mange år, og dem jeg har på her, har jeg haft i laaaang tid. Det er som om Converse sko bliver federe, jo ældre de bliver – jeg er ikke så vild med dem, når du er helt nye og hvide, det ser helt forkert ud. De skal helst være slidte og beskidte 😀 Eller det er måske bare mig… 😉

DSC02499

DSC02500

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Gossip Girl fashion // Serena Van Der Woodsen