NEW IN: PILGRIM HOOPS

hoops-pilgrim

Køb øreringene her: Pilgrim sølv hoops (de er dog ikke på lager i øjeblikket)

Hej med jer! Det var vist på tide med et nyt indlæg, hva’? 🙂 Jeg håber, at I nyder december-måned uden alt for meget travlhed og stress. Vi fejrer ikke jul i min familie, så jeg slipper for juleræset med stressende julegave-shopping med alt for mange mennesker og alt for mange timer i den ene kø efter den anden… Om jeg er en lucky girl eller unlucky girl, ved jeg ikke 😉
I dagens indlæg kan I se mine nye hoops fra Pilgrim! Jeg har ikke gået med i hoops, siden jeg var lille, men da jeg faldt over dette par, vidste jeg, at jeg skulle have dem. De er lidt specielle, og når der er en detalje, som man normalt ikke ser, så er det, at jeg bliver fan af noget. De er perfekte til at pifte et outfit op, og indtil videre er jeg ret glad for at gå med dem. Som I (måske) kan se, har jeg givet øreringene en Barcelona-styling; både poloraid billedet og den lille “æske” af porcelæn, købte jeg i Barcelona i år. Virkelig fine køb, som er værd at vise frem – også sammen med øreringe.

Hvad synes I om øreringene og om hoops generelt?

Forrige Indlæg Næste Indlæg

3 Kommentarer

 • Svar Laura Denis 8. december 2016 at 20:19

  Ej hvor er de altså flotte!! 🙂

 • Svar Stine / Lille My 15. december 2016 at 18:29

  De er vanvittig fine! 🙂

  • Aarhuspigen
   Svar Aarhuspigen 17. december 2016 at 16:45

   Tak! 🙂

  Skriv en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.