STRIPES EVERYWHERE // H&M AND ASOS

NEW // SOFT H&M BRA

Jeg har været på undertøjsshopping i dag og jeg fandt en rigtig fin sag i H&M som I lige skal tjekke ud! 🙂 Jeg er ikke den største fan af at shoppe undertøj, fordi det altid tager en evighed – det gør det i hvert fald for mig. Så det er ikke noget, jeg gør så tit, men det skal jo gøres en gang imellem. Jeg fik faktisk også købt et ret pænt sæt fra Femilet i Magasin, men det gemmer jeg lige til et andet blogindlæg! 😉
Men denne her flotte, bøjleløse bh fra H&M, som I kan se på billederne, kom med mig hjem, fordi den både var behagelig og sød at kigge på – og så kan jeg godt lide, at den har bryderryg; så har jeg også en bh, der passer til mine løse toppe, som også har bryderrygge 🙂 Og så er lukningen foran – dét er så fint synes jeg. OG så kostede den kun 80. kr. Et meget godt køb, er I ikke enige? 😉

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

I kan finde bh’en her – men den er der dog ikke i beige, men i en blomstret og rosa version: Blonde bh

Follow my blog with Bloglovin

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

STRIPES EVERYWHERE // H&M AND ASOS