MY NEW WEBSHOP // ZIRCLES

PRETTY POSTERS ON THE WALL // BY LUX

God søndag allesammen! Dagens indlæg handler om lækre plakater til boligen – måske et lidt usædvanligt indlæg, fordi jeg normalt ikke skriver om emner, der omhandler interiør, indretning og den slags. Jeg bor på et lille kollegieværelse, så jeg har ikke meget plads at gøre med, og derfor har jeg ikke rigtigt gået op i at gøre noget ud af mit værelse. Jeg har absolut intet på mine vægge og mit værelse er så minimalistisk som det overhovedet kan være, men dét har jeg besluttet mig for at lave om på! 🙂 For et par dage siden faldt jeg tilfældigvis over en online plakat-shop, som hedder “BY LUX”, og jeg forelskede mig straks i flere af deres plakater. Der er noget for enhver smag; både romantiske, humoristiske og helt enkle plakater. Plakaterne bliver desuden lavet i limited edition; der bliver trykt 100 stk. af hvert motiv, hvilket også gør plakaterne unikke 🙂
Jeg har samlet mine 6 favoritter her på bloggen – og jeg har faktisk været så heldig at modtage én af dem; kan I gætte hvilken én? Ellers skal jeg nok afsløre det i løbet af næste uge, når jeg har fået købt en ramme til plakaten 😉 Jeg glæder mig til at give min væg lidt liv!

I kan tjekke alle de flotte limited edition plakater ud lige her: Grafiske plakater

jkkk
/Sponsoreret indlæg

Links:
Plakat nr. 1: Fede plakater / Plakat nr. 2: Plakat dekoration / Plakat nr. 3: Trendy plakater / Plakat nr. 4: Plakater – kys mig godnat / Plakat nr. 5: Enkle plakater / Plakat nr. 6: Plakat butik med kærlighed

Follow my blog with Bloglovin

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

MY NEW WEBSHOP // ZIRCLES