OUTFIT ON SALE // ZIRCLES

GOSSIP GIRL’OHOLIC // FASHION QUOTES

Puha. Jeg kæmper virkelig med det speciale for tiden. Morgen, middag, aften – HVER DAG. Sådan går det, når man ikke arbejder helt så seriøst de første 5 måneder… Suk. Nå, men her til aften fik jeg lyst til at skrive lidt her på bloggen; jeg føler mig nemlig lidt for smadret i hovedet til at tænke på teorier, metoder osv., så jeg kan da lige så godt bruge lidt tid på et blogindlæg 🙂

Mine faste læsere ved nok godt, at jeg er en kæmpe Gossip Girl fan – eller nej, jeg er den STØRSTE Gossip Girl fan 😉 Det er vildt at tænke på, at serien sluttede for snart tre år siden. Det kan godt være, der ikke kommer flere afsnit, men for mig er serien ikke sådan rigtigt slut – jeg genser den stadig igen og igen og igen. Uden at blive træt af det. Så Blair, Serena, Chuck, Nate og Dan er stadig en del af mit liv – det kan godt være, jeg lyder som en freak, men altså vi har vel alle hver vores særhed 😉
Der er mange ting, jeg elsker ved den serie, og jeg kan umuligt nævne alt lige nu, men det jeg GERNE vil nævne i netop dette indlæg er, hvor meget mode egentlig fylder i den serie! Blair og Serena er de ultimative fashionistaer, som stadig inspirerer piger i dag. De er vidt forskellige, både personlighedsmæssigt og stilmæssigt, men man kan ikke lade være med at beundre dem begge. Ingen kan rocke et outfit som de to piger. Men jeg er dog mest til Blair, må jeg indrømme 😀
Igennem serien bliver der sagt mange guldkorn, specielt af Blair, og flere af disse guldkorn har med mode at gøre.
Her har jeg lige samlet 3 citater, som viser, hvor fantastiske ting Blair kan finde på at sige! Og jeg er fuldstændig enig i alle 3 citater – er I ik’ også det? 😉

Det var så lige lidt fra mig – jeg må nok hellere smutte i seng, så jeg kan være seriøs igen i morgen… Jeg har lyst til at skyde mig selv over, at jeg er stuck på læsesalen, mens der er Fashion Week i København nuuu. ØV ØV OG ATTER ØV. INGEN ORD kan beskrive, hvor lykkelig jeg bliver, når det speciale er afleveret!…

XOXO

Follow my blog with Bloglovin

Skriv en kommentar

  • Aarhuspigen

    Yes, det citat er jeg også vild med – det er dog ikke oprindeligt Blairs citat, men stadig er fantastisk godt citat 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Er også kæmpe gossip girl fan, et af mine ynglings citater er “Whoever said money doesn’t´t buy happiness didn´t know where to shop” så rigtigt 😉

    http://liiivelife.blogspot.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

OUTFIT ON SALE // ZIRCLES