NO CHRISTMAS NO PRESENTS

FRIDAY I’M IN LOVE WITH: MAGASIN KIMONOS

God fredag til alle jer, der læser med! Denne fredag er jeg forelsket i kimonoer fra Magasins eget mærke. De er virkelig flotte og elegante, og der er mange forskellige at vælge imellem. I kan se mine tre favoritter forneden 🙂
Jeg har aldrig været typen, der sad med kimono ved morgenbordet, men hver gang jeg har set den skønne Blair Waldorf (fra Gossip Girl) gøre det, har jeg tænkt, at jeg bliver nødt til at eje en lækker, feminin kimono, jeg kan rende rundt i derhjemme. Hvis man er modig, kan man jo også bruge dem uden for hjemmet – den sorte ville fx være ret flot til en night out, hvis man sætter den sammen med de rette smykker.

Har I også en svaghed for kimonoer og hvad synes I om de tre, jeg har valgt ud? 🙂

kimonoer

1// Magasin botanic kimono 2// Magasin Cassandra kimono 3// Magasin Kimmie kimono

Følg bloggen på Facebook

Skriv en kommentar

 • Er ret vild med både nr. 2 og 3. Kan godt li’ blonde detaljerne på 2’eren 🙂

  http://www.emma-kirstine.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aarhuspigen

  Kan være den skal på ønskelisten så? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er virkelig fine – især nr. 2 er jeg ret vild med! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aarhuspigen

  Tusind tak 🙂 Selvfølgelig vil jeg gerne hjælpe – først og fremmest kopierede jeg billederne fra Magasins hjemmeside og derefter satte jeg de tre billeder ind i en kollage på http://www.picmonkey.com 🙂 Jeg bruger altid Picmonkey til opsætning/præsentation af billeder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er flotte alle tre på hver deres måde.
  Umiddelbart er nummer 1 min favorit. Den er enkel med lyserøde feminine detaljer.
  Mest af alt synes jeg din opsætning eller rettere præsentation af kimonoerne er rigtigt flot lavet.
  Hvordan har du gjort dette? Skal man bruge et bestemt fotograf eller andet? Håber du vil hjælpe.
  Hilsen Stella

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

NO CHRISTMAS NO PRESENTS