CHRISTMAS GIVEAWAY // AND THE WINNER IS...

WINTER HAIR CARE // PURELY PROFESSIONAL

SONY DSC

Rigtig god formiddag derude! 🙂

Jeg håber, I alle har haft en skøn jul, og har haft mulighed for at koble helt af. Jeg nød at holde fri fra alt hos mine forældre i et par dage, så den stod på hygge, film og brætspil i stedet for sociale medier, blogging og jobsøgning, og det var virkelig rart. En digital detox i ny og næ er altså ikke andet end sundt!

I dette indlæg vil jeg anbefale produkter til håret, som man kan bruge med god samvittighed. Hver vinter får jeg meget, meget tør hud, og det betyder selvfølgelig, at jeg også får skæl. Der findes mange gode produkter mod skæl, og jeg kan bl.a. anbefale mærker som Kérastase og Redken, men det er til gengæld svært at finde produkter, som både er gode og som stræber efter at mindske brugen af parfume, farvestoffer, konservering og anden unødig kemi. Det er i denne sammenhæng, at jeg vil nævne mærket Purely Professional. Der er virkelig ikke særligt mange indholdsstoffer i deres produkter, og der er ingen tvivl om, at deres motto er “Less is more”. Med Purely Professional ved man, hvad man får, og det er præcis derfor, man kan bruge deres produkter med god samvittighed. Jeg bruger i øjeblikket deres shampoo nr. 4, som netop er til bekæmpelse af skæl. Det er den mildeste shampoo, jeg har prøvet at bruge, og selvom den er mild og skånsom, renser den håret som den skal. Den er parfumefri, så den dufter altså heller ikke, men det synes jeg faktisk er meget rart. Hvis man savner lidt duft, kan man jo bruge en balsam eller hårkur, der ikke er helt parfumefri, det er jo op til én selv. Men det man absolut skal i forbindelse med brugen af deres shampooer er at bruge balsam eller hårkur efter hver vask; de er nemlig meget drøje, så man bliver nødt til at give håret noget ekstra pleje. Der kan man evt. bruge deres Leave in-treatment. Jeg prøver så vidt muligt at holde mig fra unødig kemi, så derfor er jeg selvfølgelig fan af Purely Professional, og jeg har også planer om at prøve flere af deres produkter af.
Produkterne fås på apoteket, men man kan også bestille dem online på deres egen hjemmeside. I kan læse mere om alle deres produkter lige her: https://purelyprofessional.dk/

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

CHRISTMAS GIVEAWAY // AND THE WINNER IS...